Amsterdam,
15
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Aanstormend danstalent Harold uit Leiden krijgt podium dankzij Chantal Janzen en BankGiro Loterij

Een mooie kans voor Harold Luya uit Leiden. Het aanstormende danstalent is één van de acht creatieve talenten die worden gesteund door de BankGiro Loterij en een podium krijgen op de &C Me talent stage, een online platform van Chantal Janzen voor aanstormend talent. Gisteravond werd Harold in Amsterdam tijdens de lancering van het platform verrast met deze eer.

 

Harold Luya ontving uit handen van Chantal Janzen een cheque van de BankGiro Loterij. Hij mag begin volgend jaar optreden tijdens de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

&C Me talent stage is onderdeel van Chantal Janzens multimediamerk &C. Het platform &C Me talent stage geeft talenten de kans zich te laten zien aan de wereld. Chantal Janzen: “De redactie van &C en ik hebben deze talenten ontdekt, waaronder Harold. We geven ze graag een podium. Als ik in de toekomst ook maar een aantal talenten dat ene zetje in de goede richting mag geven, zou ik dat geweldig vinden.”

Harold Luya is een danstalent van elastiek. 13 jaar was hij toen hij begon met dansen op de Leidse Balletschool. ‘Spreken’ met je lichaam, sprak hem altijd aan. ‘’Wanneer ik beweeg op muziek, glij ik een ander wereldje in. Ik ben dan een opener en gekker persoon. In het dagelijkse leven denk ik teveel na. Zoveel dat ik er koppijn van krijg. Dit gepieker valt weg wanneer ik dans.”

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland en partner van &C Me talent stage. De loterij wil dat iedereen kan genieten van al het moois dat Nederland op dit gebied te bieden heeft: van musea tot molens en theaters. Zonder talent geen toekomst, en daarom vindt de BankGiro Loterij het samen met &C belangrijk dat talent een podium krijgt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn