Amsterdam,
15
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Aanstormend hiphoptalenten Tom en Thomas uit Tilburg krijgen podium dankzij Chantal Janzen en BankGiro Loterij

Een mooie kans voor Tom Maas en Thomas Waterreus uit Tilburg. Het getalenteerde duo, beter bekend als ‘Boef en de Gelogeerde Aap”, is één van de acht creatieve talenten die worden gesteund door de BankGiro Loterij en een podium krijgen op de &C Me talent stage, een online platform van Chantal Janzen voor aanstormend talent. Gisteravond werden zij in Amsterdam tijdens de lancering van het platform verrast met deze eer.

 

‘Boef en de Gelogeerde Aap’ ontving uit handen van Chantal Janzen een cheque van de BankGiro Loterij. Zij mogen begin volgend jaar optreden tijdens de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

&C Me talent stage is onderdeel van Chantal Janzens multimediamerk &C. Het platform &C Me talent stage geeft talenten de kans zich te laten zien aan de wereld. Chantal Janzen: “De redactie van &C en ik hebben deze talenten ontdekt, waaronder ‘Boef en de Gelogeerde Aap’. We geven ze graag een podium. Als ik in de toekomst ook maar een aantal talenten dat ene zetje in de goede richting mag geven, zou ik dat geweldig vinden.”

Tom Maas en Thomas Waterreus zijn actief bezig sinds 2007 en geen onbekende naam in de muziekscène. Hun muziek wordt bestempeld als innovatief, eigenzinnig, energiek en creatief. Na een paar jaar van radiostilte werkt dit dynamische duo uit Tilburg aan een comeback. Op de zes tracks tellende EP ‘Tussen Kunst en Kitsch’ hebben ze hun sound naar een nieuw niveau getild.

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland en partner van &C Me talent stage. De loterij wil dat iedereen kan genieten van al het moois dat Nederland op dit gebied te bieden heeft: van musea tot molens en theaters. Zonder talent geen toekomst, en daarom vindt de BankGiro Loterij het samen met &C belangrijk dat talent een podium krijgt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn