Amsterdam,
15
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Aanstormend zangtalent Lizzy uit Kaatsheuvel krijgt podium dankzij Chantal Janzen en BankGiro Loterij

Een mooie kans voor Lizzy van den Herik uit Kaatsheuvel. Het aanstormende zangtalent is één van de acht creatieve talenten die worden gesteund door de BankGiro Loterij en een podium krijgen op de &C Me talent stage, een online platform van Chantal Janzen voor aanstormend talent. Gisteravond werd Lizzy in Amsterdam tijdens de lancering van het platform verrast met deze eer.

 

Lizzy ontving uit handen van Chantal Janzen een cheque van de BankGiro Loterij. Zij mag begin volgend jaar optreden tijdens de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

&C Me talent stage is onderdeel van Chantal Janzens multimediamerk &C. Het platform &C Me talent stage geeft talenten de kans zich te laten zien aan de wereld. Chantal Janzen: “De redactie van &C en ik hebben deze talenten ontdekt, waaronder Lizzy. We geven ze graag een podium. Als ik in de toekomst ook maar een aantal talenten dat ene zetje in de goede richting mag geven, zou ik dat geweldig vinden.”

Lizzy wil professioneel singer-songwriter worden. Van kleins af aan geeft zij al concerten voor haar familie. Haar familie en vrienden zijn een grote steun en inspiratiebron die haar helpen om muziek en clips te maken. Zo zijn de gebeurtenissen uit de levens van haar vrienden de kracht achter haar liedjes. Lizzy schreef het nummer Kites bijvoorbeeld voor een van haar vriendinnen die haar vader heeft verloren, zodat zij troost kon vinden.

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland en partner van &C Me talent stage. De loterij wil dat iedereen kan genieten van al het moois dat Nederland op dit gebied te bieden heeft: van musea tot molens en theaters. Zonder talent geen toekomst, en daarom vindt de BankGiro Loterij het samen met &C belangrijk dat talent een podium krijgt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn