Amsterdam,
14
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Adri en Ad uit Nieuwegein winnen 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Adri en Ad uit Nieuwegein. Zij hebben bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Afgelopen maandag werden Adri en Ad verrast met de BankGiro Loterij-cheque.

Ad en Adri zijn blij verrast: “Wat zijn we blij! We kunnen het geld goed gebruiken, omdat we elke maand toch altijd weer krap zitten. Deze geldprijs maakt het leven een stuk gemakkelijker. En wie weet maken we dan tóch nog een mooie reis naar Indonesië. Daar komt de vader van Ad vandaan en we zijn er nog nooit geweest. Die reis zou voor ons echt de kers op de taart zijn! ”

Voor de uitreiking werden Adri en Ad naar museum Beelden aan Zee in Den Haag gelokt, een van de culturele organisaties die door de BankGiro Loterij wordt gesteund. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato klaar met een cheque.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn