Amsterdam,
25
mei
2019
|
22:45
Europe/Amsterdam

Aimée uit Maastricht wint 16.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

Vanavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Aimée uit Maastricht plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover Robert ten Brink. Aimée speelde in de eerste aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar. 

Aimée blikt terug: “Het was een hele belevenis en het spel was enorm spannend. Pas toen mijn naam door de studio galmde besefte ik: 'ik ga spelen!' Uiteindelijk heb ik een mooi bedrag gewonnen en daar ga ik echt van genieten. Misschien dat we op vakantie gaan of lekker uit eten met de familie.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking te zien van 100.000 euro met Jamai Loman in zijn Karaoke Taxi.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 6 juli elke zaterdag te zien om 21.45 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn