Amsterdam,
11
november
2019
|
10:58
Europe/Amsterdam

Albert uit Markenesse verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Albert uit Markenesse. Hij heeft in de trekking van deBankGiroLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Onlangs stond Jamai bij Albert op de stoep om hem te verrassen. Nadat Albert drie van zijn grootste wensen had opgeschreven, verraste Jamai hem met een cheque van 100.000 euro van de BankGiro Loterij. 

Albert (61) vertelt blij: “Wat een verrassing! Ik vind het moeilijk om drie wensen te noemen, want we hebben het goed. Alles is gezond en dat is het belangrijkste! Als ik dan toch iets moet noemen, dan ga ik voor een nieuwe bank voor mijn dochter, comfortabele stoelen voor naast de camper en een babykamer voor mijn zoon die binnenkort vader wordt. En vanavond gaan mijn vrouw en ik lekker uit eten!”.

Uitreiking op tv
De uitreiking aan Albert was zaterdag 9 november te zien in het programma ‘BankGiroMiljonairs’ bij RTL 4. De uitzending ishier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn