Amsterdam,
02
juli
2019
|
10:16
Europe/Amsterdam

Alie uit Oosterbeek wint 32.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

Zaterdagavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Alie uit Oosterbeek plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover Robert ten Brink. Alie speelde in de zesde aflevering van dit seizoen 32.000 euro bij elkaar.

Groenstyliste Alie (53) reageerde enthousiast toen bleek dat zij het spel mocht spelen: “Dit is toch helemaal leuk?! Ik hoop een mooi bedrag bij elkaar te kunnen spelen.” Bij de laatste vraag besloot Alie na het gebruik van de hulplijn toch te stoppen. Hierdoor speelde zij een bedrag van 32.000 euro bij elkaar. Alie vertelt: “Ik ben hartstikke blij. Ik zou het verkeerde antwoord hebben gespeeld, dus het is helemaal goed zo!”.

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking te zien van 100.000 euro met Jamai Loman in zijn Karaoke Taxi.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 6 juli elke zaterdag te zien om 21.45 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn