Amsterdam,
01
november
2018
|
10:33
Europe/Amsterdam

André uit Bruinisse wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor André uit Bruinisse. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

André (73) vertelt enthousiast: “Hier zijn we dolblij mee! Ik stond echt even te kijken, want dit verwacht je natuurlijk niet. We spelen pas sinds juni mee met de BankGiro Loterij en nu vallen we al in de prijzen. En dit is niet zomaar een klein bedrag. We hebben nog niet heel specifieke plannen, maar onze auto is aan vervanging toe dus misschien dat we voor een andere gaan kijken. Geweldig!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn