Amsterdam,
29
januari
2019
|
17:38
Europe/Amsterdam

Anita uit Leiden wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Anita uit Leiden. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Anita op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Ze was compleet verrast.

Anita (55) vertelt enthousiast: “Dit is helemaal geweldig! Hier ben ik heel erg blij mee. Wat ik ermee ga doen? Ik wil nog heel graag een mooie kast voor in huis. Verder ga ik het eerst nog even tot me laten doordringen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn