Amsterdam,
05
november
2018
|
16:33
Europe/Amsterdam

Antiquair Jan uit Schipluiden wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Jan (65) uit Schipluiden. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Jan (65), die eigenaar is van een antiekzaak, vertelt enthousiast: "We vinden het fantastisch! Mijn vrouw en ik hebben onszelf al getrakteerd op een dagje uit. We hebben overnacht in een sjiek hotel in Noordwijk en lekker op het strand gewandeld. Daarna zijn we weer teruggekeerd naar het gewone leven. Ik geniet van mijn antiekzaak. De pensioengerechtigde leeftijd is geen reden om te stoppen, nooit van m'n leven!"

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn