Amsterdam,
03
juni
2019
|
12:53
Europe/Amsterdam

Arie uit Zevenhuizen verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Arie uit Zevenhuizen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Onlangs stond Jamai bij Arie en zijn dochter Janneke op de stoep om hen mee te nemen voor een ritje in de Karaoke Taxi. Nadat Arie zijn zangkunsten had vertoond, werd hij door Jamai verrast met een cheque van 100.000 euro van de BankGiro Loterij.  

Arie (66) reageert enthousiast: "Dat is heel mooi, fantastisch! Ik wil heel graag met de hele bups op vakantie." Zijn dochter Janneke vult hem aan: "Nu kan je wel stoppen met werken, pap. Ik vind het zo fijn voor je!" 

Uitreiking op tv 
De uitreiking aan Arie was zaterdag 1 juni te zien in het programma ‘BankGiro Miljonairs' bij RTL 4. De uitzending is hier terug te kijken. 

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn