Amsterdam,
18
april
2019
|
14:03
Europe/Amsterdam

Arjan uit Groningen met verzameling voetbalshirts te zien in Verzamelkoorts!

Ook Raymond van Barneveld met zijn verzameling te zien bij SBS6

Arjan Wijngaard uit Groningen is met zijn verzameling voetbalshirts te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! In het programma vertelt Arjan over zijn drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 29 april is hij te zien in een gloednieuw seizoen Verzamelkoorts! bij SBS6.

Arjan Wijngaard (40) uit Groningen vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om maandag 29 april zijn verzameling met de rest van Nederland te delen: “Ik heb een verzameling voetbalshirts van over de hele wereld. Ik totaal zijn het er 2400! Het begon met één shirt, maar inmiddels heb ik er een speciale kamer voor ingericht. Daar zit ik regelmatig – tussen de shirts – te werken.”

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 29 april is het de beurt aan Arjan Wijngaard uit Groningen en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Ook gaat Kim-Lian van der Meij in deze aflevering op bezoek bij Raymond van Barneveld, om meer te weten te komen over zijn verzameling actieheldenpoppen.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is vanaf maandag 29 april tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn