Amsterdam,
01
juni
2018
|
10:44
Europe/Amsterdam

Arjan uit Schiedam verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Arjan uit Schiedam. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Arjan op de stoep om hem te verrassen met de cheque. Arjan was compleet verrast door het bedrag.

Arjan (55) vertelt enthousiast: “Dit had ik totaal niet zien aankomen. Ik speel pas een half jaar met de BankGiro Loterij mee. Onlangs hebben we ook al kaartjes gewonnen voor Ouwehands Dierenpark wat we ontzettend leuk vonden, maar dit slaat natuurlijk alles. We zouden dolgraag een reis naar Afrika maken samen met onze twee dochters. Die reis komt nu wel heel dichtbij!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn