Amsterdam,
23
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Arjan uit Vries wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Arjan uit Vries. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Deze week werd Arjan verrast met het goede nieuws. 

 

Arjan, werkzaam bij een zuivelproducent (42): “Ik was aan het werk toen ik werd gebeld door de BankGiro Loterij met het goede nieuws. Dit mooie bedrag komt ons supergoed uit. We reizen elk jaar naar de Filipijnen om de familie van mijn vrouw te bezoeken. Nu kunnen we iets extra’s doen tijdens onze reis. We zijn er echt heel erg blij mee!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn