Amsterdam,
16
juli
2019
|
15:37
Europe/Amsterdam

BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato verrast Gerard uit Steenwijkerwold met 1 miljoen euro

Droomboerderij lijkt werkelijkheid te worden voor Gerard

Een droom is werkelijkheid geworden voor Gerard uit Steenwijkerwold. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. Maandag stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato bij Gerard op de stoep om hem te verrassen met de cheque. Gerard was compleet verrast door het bedrag.

Hovenier Gerard (36) vertelt enthousiast: "Dit is wel heel veel geld! Ik woon nu samen met al mijn huisdieren in een huurhuisje, maar ik zou graag op een boerderij willen wonen. Dat is door dit enorme bedrag wel mogelijk. Ik kan er zelfs nog een mooie auto bij kopen. Echt geweldig!".

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn