Amsterdam,
02
september
2019
|
15:56
Europe/Amsterdam

BankGiro Loterij prijs van 10.000 euro valt drie keer in Den Haag

Golffanaat Marcel is één van de gelukkigen

Een grote verrassing voor drie inwoners van Den Haag. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaars werden onlangs verrast met het goede nieuws.

Marcel (65) is aangenaam verrast: “Wat leuk! Mijn familie deelt een beetje mee: mijn twee zoons, de schoondochters en natuurlijk mijn kleindochter. Mezelf ga ik trakteren op golf equipment: ik ben een echte golffanaat.”

Ook de 80-jarige Bep wint 10.000 euro en vertelt blij: “Dit was een hele goede verrassing voor mij. Je kunt het in het begin niet geloven, maar ik zit nu naar het resultaat te kijken: ik heb een mooie ijskast en een gasfornuis gekocht. Daar ben ik zo blij mee! Ook heb ik nieuwe gordijnen besteld. De rest van het bedrag zet ik apart. Toch fijn om iets achter de hand te hebben.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn