Amsterdam,
12
december
2019
|
15:51
Europe/Amsterdam

BankGiro Loterij-prijs van 10.000 euro voor Houtense Mohsin

Een grote verrassing voor Mohsin uit Houten. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Gisteren stond de Loterij bij Mohsin op de stoep om hem de cheque te overhandigen. Hij was compleet verrast.

De 51-jarige Mohsin was nietsvermoedend thuis aan het werk toen de BankGiro Loterij hem verraste met zijn gewonnen prijs. Hij reageerde blij: "Wauw, daar kan ik een hoop van doen. Misschien iets voor de kinderen en voor mijn vrouw, ze wil graag tuinmeubelen. En mijn oudste leert nu autorijden, dus er kunnen vast ook wat rijlessen vanaf."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn