Amsterdam,
05
september
2019
|
16:02
Europe/Amsterdam

Barendrechtse Willem wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

“Een mooi potje om de huwelijkskosten mee te betalen”

Een grote verrassing voor Willem uit Barendrecht. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Willem (37) reageert blij: "Dit bedrag komt heel goed van pas. Ik ben onlangs getrouwd. We hadden een mooi huwelijk, deels in Hong Kong en deels hier in Nederland. Dit is een mooi potje om de kosten van het huwelijk mee te kunnen betalen."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn