Amsterdam,
20
november
2017
|
12:40
Europe/Amsterdam

Bas uit Utrecht wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Bas uit Utrecht. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Gisteravond was bij Maestro te zien dat Bas werd verrast met het goede nieuws. 

 

Bas (23) kan het bijna niet geloven: “Wow, wat een grote prijs! Ik zit in mijn laatste jaar van de studie geneeskunde en ik heb altijd het plan gehad om met mijn vriendin te gaan reizen. Met zo’n bedrag denk ik dat Australië wel moet lukken!”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma Maestro op NPO 1. Het fragment is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn