Amsterdam,
04
februari
2019
|
17:29
Europe/Amsterdam

Ben uit Nijmegen verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Ben en zijn vrouw Donny uit Nijmegen. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Om het nieuws nog even geheim te houden, werd Ben samen met Donny uitgenodigd voor een verrassingslunch. Daar kreeg het paar bezoek van Leontine Borsato, ambassadeur van de BankGiro Loterij, die het paar verraste met een cheque van 100.000 euro.

Ben (69) is compleet overdonderd: “Wat is dit fantastisch! Lange tijd geleden hadden we een camper die we toen moesten verkopen. Onze droom is om er opnieuw een aan te schaffen. Ongelofelijk dat ik dit nog mag meemaken!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn