Amsterdam,
28
november
2019
|
17:18
Europe/Amsterdam

Bep uit Amstelveen wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Bep uit Amstelveen. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Bep (70) vertelt enthousiast: “Onze flat wordt gerenoveerd, hierdoor moet er veel opnieuw geschilderd worden. Kerst komt er ook weer aan, dan gaan we de kleinkinderen lekker verwennen. En misschien een kleine vakantie voor onszelf als het weer er beter op wordt, haha!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn