Amsterdam,
03
oktober
2018
|
16:24
Europe/Amsterdam

Bert en Graziella uit IJmuiden winnen 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Bert en Graziella uit IJmuiden. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij het stel op de stoep om hen de cheque te overhandigen. Bert en Graziella waren compleet verrast.

Bert (46) vertelt enthousiast: “We zijn ouders van drie kinderen en hebben een ijssalon aan huis. In de zomermaanden kunnen we daarom niet op vakantie. Van dit bedrag gaan we waarschijnlijk lekker met het hele gezin naar Curaçao!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn