Amsterdam,
11
juli
2018
|
14:28
Europe/Amsterdam

Bob uit Giethoorn wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Bob uit Giethoorn. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Bob (40) vertelt enthousiast: “Deze prijs komt op een geweldig moment! We waren al bezig met het verbouwen van de keuken, maar we moesten een aantal dingen laten liggen voor een volgend moment. We waren namelijk door ons budget heen. Nu kunnen we alles in één keer doen en dat is super!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn