Amsterdam,
15
juni
2019
|
23:00
Europe/Amsterdam

Brigitte uit Valkenswaard wint 16.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

“Ik viel van de ene in de andere verbazing”

Vanavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Brigitte uit Valkenswaard plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover Robert ten Brink. Brigitte speelde in de vierde aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

Brigitte vertelt enthousiast over haar deelname: “Ik heb me totaal niet voorbereid op mijn deelname. Sterker nog: ik had absoluut niet verwacht dat ik daadwerkelijk zou gaan spelen. Ik viel van de ene in de andere verbazing en ineens zat ik naast Robert ten Brink. Als ik nu terugblik, dan denk ik wel dat ik dingen ‘slimmer’ aan had kunnen pakken, maar op dat moment heb je dat niet door. Ik heb wel mooi 16.000 euro gewonnen! Nu ga ik eens rustig nadenken wat ik daarmee wil gaan doen.’”  

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking te zien van 100.000 euro met Jamai Loman in zijn Karaoke Taxi.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 6 juli elke zaterdag te zien om 21.45 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn