Amsterdam,
13
oktober
2017
|
14:00
Europe/Amsterdam

Café-eigenaren Aart en Georginia uit Vlaardingen winnen 1 miljoen euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Aart en zijn vrouw Georginia uit Vlaardingen. Zij hebben bij de BankGiro Loterij 1 miljoen euro gewonnen. Afgelopen woensdag verraste BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink geluksvogel Aart en Georginia in Militair Museum Soest. 

 

Aart en Georginia zijn eigenaar van café La Luna in Vlaardingen. Ze zijn erg verrast: “Wat een geweldig bedrag! Dit hadden we echt niet verwacht en moeten hier eerst even van bijkomen. Wat we met het bedrag gaan doen? We zijn net verhuisd en hebben nog genoeg wensen voor ons nieuwe huis. Ook zouden we graag een wereldreis willen maken. Maar we gaan het eerst even laten bezinken!”

Iedere maand gaat er bij de BankGiro Loterij 1 miljoen euro uit: Aart is de winnaar van de maand september. Voor de uitreiking werd Aart naar Militair Museum Soest gelokt, een van de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink klaar met de cheque.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn