Amsterdam,
06
juli
2019
|
23:00
Europe/Amsterdam

Chaim uit Den Haag wint 64.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

“Een huwelijk zonder daarvoor te hoeven sparen: fantastisch!”

Vanavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Chaim uit Den Haag plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover Robert ten Brink. Chaim speelde in de laatste aflevering van dit seizoen 64.000 euro bij elkaar.

Chaim blikt terug: “Het is ongelofelijk! Ik heb echt nog getwijfeld of ik naar de studio zou gaan. Als mijn vriendin niet had gezegd ‘Ga nou gewoon’, dan was ik een heel mooi bedrag misgelopen. Vandaag hebben we de aflevering met vrienden in de kroeg teruggekeken. Nu dringt het pas écht tot me door: ik heb 64.000 euro gewonnen. Het geld komt heel goed van pas. Afgelopen januari heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd, dus volgend jaar vieren we ons huwelijk zonder dat daarvoor te hoeven sparen: fantastisch! Ook gaan we met een aannemer in gesprek om extra woonruimte voor ons gezin te creëren.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking te zien van 100.000 euro met Jamai Loman in zijn Karaoke Taxi.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn