Amsterdam,
09
maart
2020
|
09:02
Europe/Amsterdam

Chantal wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

“Eerst dacht ik het zal wel niet”

Een grote verrassing voor Chantal uit Harbrinkhoek. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws. 

De 47-jarige Chantal vertelt enthousiast: “Eerst dacht ik het zal wel niet. Ik denk dat ik met mijn gezin een leuke reis ga maken. Iedereen binnen het gezin heeft een briefje gekregen waarop ze moeten opschrijven wat ze met het geld zouden doen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen de 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 ruim 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn