Amsterdam,
28
januari
2019
|
17:03
Europe/Amsterdam

Cindy uit Breskens verrast met 1 miljoen euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Cindy uit Breskens. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. Om het nieuws nog even geheim te houden, werd Cindy samen met haar goede vriendin Corry uitgenodigd voor een verrassingslunch. Daar kregen de twee vriendinnen bezoek van Leontine Borsato, ambassadeur van de BankGiro Loterij, die Cindy verraste met een cheque van 1 miljoen euro. Een video van de uitreiking is te zien via het YouTube-kanaal van de BankGiro Loterij.

Cindy (45) is compleet overdonderd: “Ik ben er stil van. Mijn moeder is ziek en we zouden dolgraag met elkaar een reis maken naar de sneeuw. Zodra dat mogelijk is, gaan we er samen van genieten.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn