Amsterdam,
16
december
2019
|
11:15
Europe/Amsterdam

Cobi uit Helmond wint 8.000 euro in laatste aflevering ‘BankGiro Miljonairs’

Van thuis op de bank, naar tegenover Robert op de stoel

Amsterdam, 16 december 2019 – Afgelopen zaterdag was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Cobi uit Helmond plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Cobi speelde in de laatste aflevering van dit seizoen 8.000 euro bij elkaar.

Cobi (56) kwam samen met haar man naar de studio en blikt vrolijk terug: “Thuis kijk ik graag naar tv-quizzen, maar ik had nooit verwacht dat ik zelf op dé stoel zou komen te zitten. De productie vertelde mij dat ze nog nooit iemand zó hebben zien schrikken. Ik kijk met veel plezier terug op deze dag. Met deze prijs gaan we de kleinkinderen verrassen met een dagje weg naar ‘Disney On Ice’. Dat vinden ze vast fantastisch!”

De spannendste stoel van NederlandTijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro LoterijHet publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking met Jamai Loman te zien.

‘BankGiro Miljonairs’ is geproduceerd door Vincent TV Producties en was tot en met 14 december elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn