Amsterdam,
05
december
2018
|
09:49
Europe/Amsterdam

Cora uit Maarssen wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor de 64-jarige Cora uit Maarssen. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Cora op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Voornaam was compleet verrast.

Cora (64) vertelt enthousiast: "Wat een flink bedrag! Dit had ik nooit verwacht. Jullie overvallen me hier een beetje mee maar de eerste wens die mij zo te binnen schiet is een leuke vakantie naar de zon."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn