Amsterdam,
29
juni
2019
|
23:00
Europe/Amsterdam

Danielle uit Etten-Leur wint 16.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

“Ik speelde met een duidelijk doel voor ogen”

Vanavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Danielle uit Etten-Leur plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover Robert ten Brink. Danielle speelde in de zesde aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

Danielle vertelt enthousiast over haar deelname: “Voor mij en mijn man was het een dagje uit. Ik had natuurlijk niet gedacht dat ik twee afleveringen op de stoel zou mogen zitten! De eerste keer ging een beetje aan me voorbij, maar toen ik voor de tweede keer naar de studio reed, besefte ik beter wat me te wachten stond. Ik speelde met een duidelijk doel voor ogen: ik wil dolgraag met mijn gezin naar de berggorilla’s in Oeganda. Nu ik dit bedrag heb gewonnen, weet ik zeker dat die langgekoesterde wens in vervulling zal gaan. Ik moet alleen even wachten tot mijn zoon 15 jaar is. Dat duurt gelukkig ‘nog maar’ vier jaar. De voorpret is in ieder geval al begonnen.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking te zien van 100.000 euro met Jamai Loman in zijn Karaoke Taxi.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 6 juli elke zaterdag te zien om 21.45 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn