Amsterdam,
14
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Debbie en Jeroen uit Hoorn winnen 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Debbie en Jeroen uit Hoorn. Zij hebben bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Afgelopen maandag werden Debbie en Jeroen verrast bij het museum Beelden aan Zee met de BankGiro Loterij-cheque.

Debbie is blij verrast: “Wat een geweldige prijs! Gisteren stond ik nog met een cheque van 100.000 euro voor het goede doel in mijn handen. Het bedrag heb ik bij elkaar gezwommen voor onderzoek naar kanker. Vorig jaar nog heb ik mijn zus verloren. Vandaag sta ik met een cheque met hetzelfde bedrag in mijn handen, maar dan voor onszelf. Ik raak er geëmotioneerd van. Zo mooi!”

Voor de uitreiking werden Debbie en Jeroen naar museum Beelden aan Zee in Den Haag gelokt, een van de culturele organisaties die door de BankGiro Loterij wordt gesteund. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato klaar met een cheque.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn