Amsterdam,
07
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

“Deze auto geeft mij vrijheid”

René uit Den Bosch wint auto bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor René uit Den Bosch. Nietsvermoedend opende hij onlangs de voordeur toen daar een camerateam van de BankGiro Loterij op de stoep stond. Zij verrasten hem met een autosleutel voor een gloednieuwe Opel Corsa die hij in de laatste trekking van de BankGiro Loterij won.

 

René: “Geweldig! Deze auto gaat mij heel veel vrijheid geven! Ik ben enkele maanden geleden mee gaan spelen en heb eerder al kaartjes voor een dierenpark naar keuze gewonnen. Nu kan ik met mijn kleinkinderen in mijn nieuwe auto naar een dierenpark.”

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn