Amsterdam,
29
januari
2019
|
17:33
Europe/Amsterdam

Dick uit Gouda wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Dick uit Gouda. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs verraste de Loterij Dick op zijn werk met de cheque. Hij was compleet verrast.

Dick vertelt enthousiast: “Fantastisch! We gaan het een prachtige bestemming geven. Deze zomer willen we een reis naar de Noordkaap maken; vier weken met de camper rondtoeren. Met dit bedrag komt deze wens heel dichtbij!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn