Amsterdam,
03
mei
2019
|
12:48
Europe/Amsterdam

Drie gelukkige Amersfoorters winnen geldprijs in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor drie inwoners uit Amersfoort. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij grote geldprijzen gewonnen. Een winnaar heeft een bedrag van 100.000 euro gewonnen en twee andere winnaars gaan er ieder met 10.000 euro vandoor. De winnaars werden onlangs verrast met het goede nieuws.

Ilona (33) is een van de gelukkige winnaars. Zij wint 10.000 euro en vertelt enthousiast: “Ik schrok enorm toen ik hoorde dat ik zo’n grote prijs had gewonnen. Er stond al een verbouwing op de planning, dus die kunnen we nu een stuk makkelijker uitvoeren.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn