Amsterdam,
13
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Drie geluksvogels in Amsterdam-Zuid bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Dennis, Minoushka en een derde inwoner uit Amsterdam-Zuid. Zij hebben bij de BankGiro Loterij ieder 10.000 euro gewonnen. Deze week werden de drie verrast met het goede nieuws.

 

Kok Dennis werd tijdens zijn werk bij Restaurant Visaandeschelde in stadsdeel Zuideramstel met het goede nieuws overvallen. Dennis: “Hier ben ik ontzettend blij mee! Over een bestemming voor het bedrag, moet ik nog wel een nachtje slapen.”

Winnares Minoushka: “Geweldig! Met dit bedrag kunnen mijn man en ik ons eigen boek uitgeven. Dat ligt al jaren op de plank. En daarnaast willen we samen een mooie reis gaan maken.”

De derde Amsterdammer was niet thuis. Haar man nam de prijs in ontvangst.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn