Amsterdam,
19
november
2018
|
14:04
Europe/Amsterdam

Droom komt uit voor Maria uit Den Bosch dankzij 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor de 65-jarige Maria uit Den Bosch. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Maria (65) vertelt lachend: “Toen ik hoorde dat ik deze prijs had gewonnen, twijfelde ik of het wel echt was. ‘Ze hebben een fout gemaakt’, dacht ik. Inmiddels staat het op m’n rekening en sta ik weer met beide benen op de grond hoor. Ik ben net met pensioen. Misschien dat ik nu ik de tijd heb, er wat leuke reisjes van ga maken in Europa. En vorige week heb ik een jasje gekocht dat ik normaal gesproken te duur had gevonden. Toch lekker dat ik mijzelf daar nu eens op kan trakteren.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn