Amsterdam,
22
september
2020
|
12:27
Europe/Amsterdam

Dubbel geluk in Rotterdam: Imro en Tini winnen 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor twee inwoners uit Rotterdam. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaars werden onlangs verrast met het goede nieuws. Eerder dit jaar was er ook al een inwoner uit Rotterdam die bij de BankGiro Loterij in de prijzen viel. Toen won de winnaar 10.000 euro.

De 70-jarige Imro reageert enthousiast: “Wat een fantastische prijs in deze tijd! Als het weer kan, wil ik graag naar mijn thuisland Suriname.”

Ook de 84-jarige Tini ontving een cheque van 10.000 euro. Zij weet wel raad met haar prijs: “Het terrasje van mijn vakantiehuis is aan vervanging toe! Verder ga ik wat aan mijn kinderen geven want zij helpen mij altijd zo vaak.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn