Amsterdam,
21
november
2019
|
17:18
Europe/Amsterdam

Dubbel geluk in Utrecht: twee inwoners winnen 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor twee inwoners van Utrecht. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij ieder een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij hen op de stoep om de cheque te overhandigen. De winnaars waren compleet verrast.

De 31-jarige Kars reageert blij: “Holymoly, wat tof! We hebben net een nieuw huis gekocht, dus dat komt goed van pas. Of we gaan er een leuke reis van maken."

Ook de 87-jarige Bart vertelt enthousiast: “Zo, dat is even mooi. Dat wordt een leuk weekend naar Valencia denken we. Echt heel mooi! We zijn er blij mee."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro LoterijDe BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn