Amsterdam,
15
maart
2018
|
13:20
Europe/Amsterdam

Duco uit Apeldoorn wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Duco uit Apeldoorn. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Gisteravond was in het SBS6 televisieprogramma Verzamelkoorts te zien hoe Duco werd verrast met het goede nieuws. 

Duco (44) is blij en ontroerd: “Wauw, dat is vet! We hebben een raam dat vervangen moet worden. En met dit geld kan ik ook een paar nieuwe banden voor mijn quad kopen!”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma Verzamelkoorts bij SBS 6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn