Amsterdam,
02
november
2018
|
17:08
Europe/Amsterdam

Echtpaar uit Culemborg wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Anne Marie en haar echtgenoot uit Culemborg. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Anne Marie en haar man op de stoep om hen de cheque te overhandigen. 

Anne Marie vertelt enthousiast: "Wauw, m'n bril beslaat er helemaal van! We hebben wel vaker erg leuke prijzen gewonnen bij de BankGiro Loterij, zoals een musicalbezoek of een bordspel, maar nog nooit zo'n mooi geldbedrag! We gaan het besteden aan ons huis. De tuinman komt binnenkort ook weer om de tuin winterklaar te maken. Daar kunnen we dit bedrag mooi voor gebruiken."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn