Amsterdam,
22
maart
2018
|
16:51
Europe/Amsterdam

Eddie uit Otterlo wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Eddie uit Otterlo. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Gisteravond was bij Verzamelkoorts te zien hoe Eddie werd verrast met het goede nieuws. 

 

Eddie (48), hoofd tuindienst bij het Kröller-Müller Museum, is blij verrast: “Dat vind ik geweldig, super! Ik zou nog wel een kunstwerk willen kopen voor in mijn tuin. Dat moet met dit bedrag zeker lukken.”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma Verzamelkoorts bij SBS 6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn