Amsterdam,
10
oktober
2018
|
17:16
Europe/Amsterdam

Elisabeth uit Krimpen aan den IJssel wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Elisabeth uit Krimpen aan den IJssel. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Elisabeth op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Elisabeth was compleet verrast.

Elisabeth (76) vertelt enthousiast: “Wat is dit een fantastische verrassing! We reizen heel graag en onze dochter woont met haar kinderen in Afrika. Onlangs waren ze nog in Nederland, maar inmiddels is het al vijf geleden dat we bij hun op bezoek zijn geweest. Deze prijs biedt ons de mogelijkheid om er snel weer heen te gaan. Met onze andere kinderen en kleinkinderen zullen we ook zeker iets leuks gaan ondernemen. En over twee jaar zijn we 55 jaar getrouwd. We kunnen nu wel voorzichtig zeggen dat we dat op een feestelijke manier gaan vieren. We zijn hier heel blij mee! ”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn