Amsterdam,
14
februari
2018
|
15:20
Europe/Amsterdam

Eric uit Den Haag naar Amerika dankzij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Eric uit Den Haag. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Gisteravond was bij 5 Golden Rings te zien hoe Eric werd verrast met het goede nieuws.

Eric (51): “Wauw, dat is een hele hoop geld. Mijn dag is meteen goed! Mijn oom en tante wonen in Amerika en ik vind het een heel mooi land. Ik ga meteen kijken of we kunnen boeken. Dan gaan we naar Graceland, want daar moet je een keer zijn geweest. We zijn in ieder geval superblij en we willen de BankGiro Loterij heel erg bedanken!”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma 5 Golden Rings bij SBS 6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn