Amsterdam,
01
juni
2019
|
23:01
Europe/Amsterdam

Eric uit Kerkrade wint 32.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

“Onze droom om de Australian Open te bezoeken komt nu uit”

Vanavond was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Eric uit Kerkrade plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover Robert ten Brink. Eric speelde in de tweede aflevering van dit seizoen 32.000 euro bij elkaar.

Eric vertelt enthousiast: “Ik heb alle voorbereidingen getroffen om ervoor te zorgen dat ik uitgerust in de studio kon verschijnen. Mijn vrouw en ik hebben de nacht van tevoren in een hotel geslapen, zodat we geen last van de file zouden hebben. Het was een mini-vakantie en ik ben teruggekeerd met 32.000 euro! Dat is echt fantastisch! Wij hebben een grote droom die nu uit kan komen. Wij willen oudjaarsdag graag eens op de Harbour Bridge in Sydney meemaken: daar is een mooie vuurwerkshow. Twee weken daarna willen we dan naar Melbourne om de Australian Open te bezoeken. De tickets zijn vaak al vroeg uitverkocht, dus dat wordt eind 2020, maar dat maakt het niet minder fantastisch.” 

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking te zien van 100.000 euro met Jamai Loman in zijn Karaoke Taxi.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 6 juli elke zaterdag te zien om 21.45 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn