Amsterdam,
22
december
2017
|
15:47
Europe/Amsterdam

Eveline uit Oegstgeest wint gloednieuwe auto bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Eveline uit Oegstgeest. Zij heeft bij de BankGiro Loterij een gloednieuwe Opel Corsa gewonnen. Deze week werd Eveline verrast met het goede nieuws.

Eveline (42): “Het is bijna onwerkelijk, wat een geweldige prijs! Ik wilde net gaan sparen voor een nieuwe auto en nu heb ik er één gewonnen. Ik ben er zo beduusd van dat ik nog niet eens weet welke kleur ik ga kiezen. Dat ga ik binnenkort bepalen. Ik ben er heel erg blij mee!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn