Amsterdam,
15
oktober
2019
|
16:58
Europe/Amsterdam

Farida uit Oosterhout wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Eindelijk meedoen met internationale bowlingwedstrijden

Een grote verrassing voor Farida uit Oosterhout. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Gisteren stond de Loterij bij haar op de stoep om de cheque te overhandigen. Farida was compleet verrast.

De 74-jarige Farida vertelt enthousiast: “O wauw, geweldig! Ik ben er heel erg blij mee. Nu kan ik meedoen met internationale bowlingwedstrijden. Ik ben professioneel bowler, maar het is duur om op die reizen te gaan. Nu kan dat!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn