Amsterdam,
17
juli
2019
|
16:16
Europe/Amsterdam

Feest in Utrecht: twee inwoners verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Marc uit Utrecht en Ank uit De Meern. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaars werden gisteren verrast met het goede nieuws.

Marc (44) reageert verrast: “Wat tof! Ik schrik ervan, maar ik ben er helemaal blij mee. Dit bedrag ga ik besteden aan mijn grote hobby én mijn werk: paarden. We geven les aan kinderen en volwassenen, dus dit bedrag komt goed van pas.”

”Wauw! Dit is altijd welkom” zegt Ank (63) als ze de cheque opent. “We gaan hier een lekker reisje van maken: naar midden-Azië of misschien wel naar Israël. Na al die jaren meespelen zo’n mooie prijs. Dit is geweldig!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn