Amsterdam,
18
december
2019
|
14:58
Europe/Amsterdam

Fijne feestdagen: inwoner van Giessenburg wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Ik moest het dubbel-dubbel checken

Een grote verrassing voor een inwoner van Giessenburg. Zij heeft in de novembertrekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares, die liever anoniem blijft, werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnares reageert enthousiast: “Wat fantastisch! Eerst kon ik het niet geloven. Ik heb de klantenservice nog gebeld om het te dubbel-dubbel checken. De feestdagen gaan we lekker vieren in Oostenrijk. Heerlijk!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn