Amsterdam,
13
juni
2019
|
17:20
Europe/Amsterdam

Frank uit Alkmaar wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Frank uit Alkmaar. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Frank op de stoep om hem de cheque te overhandigen. Hij was compleet verrast.

Frank (49) vertelt enthousiast: “Wauw, bedankt! Ik zie al een lange vakantie met mijn vrouw en twee kinderen gloren aan de horizon! Het is nu nog even een feestje voor mij alleen, maar als iedereen straks thuiskomt, is het feest voor ons vieren. Jullie mogen iedere dag wel langskomen met zo’n prijs.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn